CASCO BIZTOSÍTÁS ONLINE

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett casco biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényei szerint választhassa ki, amire az autózás során csak szüksége lehet.

 • Teljes körű casco
 • Akár rész casco lehetőségek
 • Online megköthető
 • Számos variálási lehetőség
 • Rugalmas, ügyfélbarát kárrendezés
 • Gyors, online ügyintézés
 • 24 órás segítségnyújtás
 • ÚJDONSÁG! Családbarát Casco

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Bárkinek, aki rendszeresen vezet, vagy már megtapasztalta korábban, hogy mennyi kiadással, fárasztó ügyintézéssel, kellemetlenséggel jár, ha baj történik az autójával. Emellett azoknak is ideális választás, akik kiegészítő szolgáltatásainknak köszönhetően műszaki hiba vagy jogi probléma felmerülése esetén is szeretnének hatékony és gyors segítséget.

Fontosabb tudnivalók

A biztosítás a Magyarországon és a következő országokban bekövetkezett biztosítási eseményekre terjed ki: Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Észtország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország európai része (csak a Bulgária-Égei-tenger-Márvány-tenger-Fekete-tenger által határolt területe), Ukrajna, Vatikánváros.

Ha rendelkezik casco biztosítással, a kárt a felfedezésétől számított 2 munkanapon belül kell bejelentenie. Ha a káresetet telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy online kárbejelentőnk kitöltésével teszi meg:

A kárbejelentést követően kárszakértő kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Önnek megfelelő helyszínen és időben elvégzi az autó szemléjét.
Segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő, gyors eljárásmódot.

Amennyiben társaságunk elérhetőségein teszi meg kárbejelentését és ha elfogadja a szemlére kiérkező kárszakértőnk szerviz ajánlását akkor, Ön is részesülhet a Generali ügyfeleknek járó ingyenes extra szolgáltatásokból:

12 hónap garancia a javítás szakszerűségére (a törvényileg előírt 6 hónaptól eltérően),

gyors kapcsolatfelvétel (a szerviz az értesítést követő 1 órán belül felveszi a kapcsolatot Önnel),
hozom-viszem (a szerviztelephely 50 km körzetében),
a javított jármű külső-belső takarítása térítésmentesen.

Telefonon: munkanapokon 8 és 20 óra között telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon, a
2-es, majd az 1-es menügomb használatával éri el.
Interneten: kárbejelentő rendszerünkön keresztül.
Mobilon: kárbejelentő mobilalkalmazásunk segítségével.

MILYEN KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

 • Újérték kiegészítő biztosítás – Az autó 3 hónapos koráig díjmentes!
  Ha autóját ellopják vagy totálkáros lesz, azt az árat térítjük meg, amennyibe a kocsi a megvételekor került. A biztosítás az autó három hónapos koráig díjmentes, de igény esetén egyéves korig meghosszabbítható.
 • Avulásmentességi kiegészítő biztosítás
  Autóját ért kár után a javítás során kocsija új beépített alkatrészeket és új fényezést kaphat, amelyek megnövelhetik autója értékét. Ezt a különbözeti összeget alap esetben levonjuk a szolgáltatásunkból. Ha viszont avulásmentességi kiegészítő biztosítást köt, akkor ez a levonás az alkatrészek és a fényezés költségéből nem történik meg, csak az önrészt kell kifizetnie.
 • Maradvány plusz kiegészítő biztosítás
  Ha autója totálkáros lesz, a Generali csoport tagjaként az Autotal Kft. segít a roncs tárolásában és a legkedvezőbb áron történő eladásában.

A Smart Mobilitás csomag kizárólag az Optimál, Optimál Extra, Optimál Prémium, Optimál Eco és Standard, Standard Eco casco biztosításokhoz választható, külön díj fizetése nélkül vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Hibás tankolás biztosítás
50 000 Ft / év határig díjmentesen téríti azokat a károkat, amelyek azért keletkeznek az autóban, mert nem az előírt üzemanyagot tankolták bele. A biztosítás csak Magyarország területén érvényes.

Műszaki hiba assistance szolgáltatás
Autója műszaki okok miatt nem indul el? Ilyenkor segít a Műszaki hiba assistance szolgáltatás, amelyet társaságunk a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosít. Nem kell mást tennie, csak felhívnia 24 órás autós segélyvonalunkat, és máris érkezik a segítség!

A Generali Autós Assistance vonala: (36-1) 458-4451.

Mit tartalmaz?

Helyszíni javítás
Autómentős szállítás
Ha a helyszínen nem lehet az autót elindítani, vagy kocsiját autómentő szállította el, szükség esetén a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatások egyikével:

Hazautazás megszervezése bel- vagy külföldről
Úti célhoz történő továbbutazás megszervezése
Ha az úti célhoz történő utazás várható költsége nem magasabb, mint a hazautazás költsége, akkor megszervezzük belföldről vagy külföldről történő továbbutazását.
Bérautó szervezése
Ha autója javítása elhúzódik, bérautó szervezéssel nyújtunk segítséget.
Éjszakai szállás megszervezése bel- vagy külföldön

Ha egy autó baleset következtében totálkáros lesz, sokszor tanácstalanok vagyunk, hogyan tovább. Érdemes-e megjavíttatni, vagy már csak a roncs értékesítése van hátra?
A Vételár-garancia biztosítás segítséget nyújt autója megjavításához. Ha a javítás nem lehetséges, kifizetjük a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet. 

MIT TARTALMAZ?

Totálkár esetén a szolgáltatási összeg kiszámításakor az autó káridőponti értékét vesszük alapul, tehát azt az értéket, amennyit az autó a kár bekövetkezése előtti pillanatban ért. Ezt az értéket az EUROTAX, azaz egy széles körben elfogadott értékelési rendszer alapján állapítják meg.
Ezután megállapítjuk a sérült roncs értékét, majd ezt levonjuk a káridőponti értékből: így jön ki a szolgáltatási összeg. Ezután lehet eladni a roncsot.

FONTOS TUDNIVALÓK:

Gazdasági totálkár
Amikor az autó javításának költségei aránytalanul magasak az autó piaci értékéhez viszonyítva.

Műszaki totálkár
Amikor az autó olyan mértékben sérül, hogy műszakilag nem lehet megjavítani, és a sérülések miatt már nem lehet vagy nem ajánlott használni.

A Vételár-garancia biztosítás a Komplett casco mellé köthető, legfeljebb 6 éves autóra, az autó vásárlásától számított 60 napon belül, 2 vagy 3 éves határozott időtartamra. 

 • Bennülők balesetbiztosítása
  Kártérítést nyújt baleseti sérülés esetén a gépjármű vezetőjének és utasainak egyaránt, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e. A biztosítás a földrajzi Európa területén érvényes, maximális összege 1 000 000 Ft.
 • Háztól házig kiegészítő biztosítás
  Az autó sérülése esetén gondoskodunk a szervizbe szállításáról és a javítás utáni hazaszállításáról is. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.
 • Poggyászkár kiegészítő biztosítás
  Törés, lopás, rablás és elemi károk miatt megrongálódott vagy megsemmisült útipoggyászok után fizet, maximális összege 100 000 Ft / év.
 • AutósTárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás 
  Ha például egy közlekedési szabálysértés vagy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt védelemre van szüksége, ez a kiegészítő biztosítás megkíméli a jogi ügyintézés terheitől és költségeitől.

Mit tartalmaz?

Kártérítési jogvédelem
Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem
Szerződéses jogvédelem
Vezetői engedéllyel és az autó okmányaival kapcsolatos jogvédelem
Előzetes képviselet jogvédelme (8 napon túl gyógyuló személyi sérülés esetén)

Hol érvényes?

A biztosítás az olyan esetekre terjed ki, amelyek Magyarország területén következtek be, illetve a magyar bíróság vagy hatóság jogkörébe tartoznak.

A szolgáltatás felső határa: 1 000 000 Ft / év.

 • Háztól házig plusz kiegészítő szolgáltatás
  Autója sérülése esetén azonos árkategóriájú bérautóról gondoskodunk, és a sérült autót szervizbe szállítjuk. A javítás végeztével autóját hazaszállítjuk, a bérautót pedig visszavisszük.  A szolgáltatás a bérautó bérleti díját nem tartalmazza. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.
 • Kölcsöngépjármű kiegészítő szolgáltatás
  Fedezzük a kölcsönautó bérleti díját, ha azért van rá szüksége, mert autója totálkáros lesz, ellopják, vagy más olyan kár esik benne, amire cascója érvényes. A szolgáltatás maximális összege 100 000 Ft / év.
 • Sofőrszolgáltatás kiegészítő biztosítás 
  Biztonságban úti céljához viszi autójával együtt, ha valami miatt nem tudja vezetni autóját, például fáradt, vagy alkoholt fogyasztott!
  Fontos! A szolgáltatás kizárólag Optimál Prémium casco biztosításhoz választható. A sofőrszolgáltatás Magyarország területén évente kétszer, max. 30 000 Ft / év összegig vehető igénybe.

Elektroakusztika plusz kiegészítő biztosítás – 300 000 Ft / év szolgáltatásig díjmentes!

Az autóban található CD-lejátszó, DVD-lejátszó, hangfal, erősítő, illetve tartozékainak lopás- vagy más casco-kára után fizet. Igény esetén 600 000 Ft/év szolgáltatási összeg választható külön díj ellenében.

Smart poggyász kiegészítő biztosítás

Ha autózáskor magával viszi mobiltelefonját, laptopját, notebookját, táblagépét, ennek a biztosításnak köszönhetően biztonságban tudhatja ezeket lopás, rablás vagy bármilyen más kár esetén, amelyre a casco érvényes. A szolgáltatás összege maximum 300 000 Ft / év.

Ha külföldre indul, fontos, hogy már az utazás előtt gondoskodjon a megfelelő biztonságról. Egy külföldön kialakult váratlan betegség vagy baleset esetén nemcsak a nyelvi nehézségek okozhatnak gondot, hanem a plusz kiadások is komoly anyagi terhet jelenthetnek. A biztosítás kizárólag Optimál Premium és Optimál Extra biztosításoz köthető, külön díj fizetése nélkül.

MIT TARTALMAZ?

 • Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás
 • További utazási segítségnyújtás
 • Autó-segítségnyújtás alapszolgáltatások (információ autómentő cégről, sofőr küldése betegség vagy baleset esetén)
 • Poggyászbiztosítás
 • Jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás

Az EUB 24 órás segítségnyújtó szolgálattal áll rendelkezésére. EUB-Assistance: +36 465 3666
A biztosítás Európában érvényes. (Kivéve: Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Grúzia.) A biztosítás nem érvényes az olyan országokban vagy térségekben, amelyek a kockázatviselés első napján szerepelnek a Magyarország Külügyminisztériuma által nem javasolt utazási célországok és térségek között, illetve amelyekről ez elmondható a beutazás napján.

Ha valaki váratlanul munkanélkülivé válik, sajnos a napi megélhetés is gondot jelenthet, a biztosítási díjak kifizetése pedig sokszor vállalhatatlan anyagi teher a család számára. A biztosítás ilyen esetben cascójának és kiegészítő szolgáltatásainak 6 havi díját fedezi.

FELTÉTELEK:

 • Munkája elvesztése előtt legalább 6 hónapig volt legalább heti 30 órás, határozatlan idejű munkaviszonya itthon, és álláskeresőként nyilvántartásba vették.
 • Szolgáltatásunkat 31 nappal az után veheti igénybe, hogy a munkaügyi központ álláskeresőként nyilvántartásba vette.
 • A kockázatvállalás időpontjától kezdve 6 hónapos várakozási időt alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy az ez idő alatt bekövetkező munkahelymegszűnés kapcsán nem nyújtunk szolgáltatást.

Magyarországi munkavállalás esetén érvényes, a szolgáltatást pedig önrészesedés levonása nélkül biztosítjuk.

Miért válasszon minket?

Akciók, kedvezmények

Kösse meg nálunk Casco biztosítását, s éljen az általunk nyújtott kedvezményes díjakkal, lehetőségekkel, ami akár -35% is lehet.

Mini Casco védelem

Ha nálunk köti meg kötelezőjét kiegészítő biztosításainkkal, akkor választásától függően pl. kátyúkár, poggyászkár, vad- és háziállatkár vagy természeti károk esetén is védelemben részesül.

Online is megköthető

Így e-kommunikációs kedvezmény is jár: akár különleges használati módok és járműkategóriák esetében is.

Hol tud Casco biztosítást köteni?