Számtalan akcióval kedveskedünk ügyfeleinknek.

Kedvezmények!

 • Kedvezmény a legfiatalabb vezető életkora alapján: 10%
  Ha a járművet vezető legfiatalabb személy legalább 30 éves.
 • Kommunikációs kedvezmény E-számla-hozzájárulással: 20%
  Ha felhatalmaz minket, hogy a biztosítási díjakról e-mailben tájékoztassuk, és elektronikus formátumban állítsuk ki számláját.
 • Kommunikációs kedvezmény: 18%
  Ha biztosítása megkötésekor hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben e-mailben és telefonon intézzük biztosításával kapcsolatos ügyeit.
 • Fizetési mód kedvezmény: 10% 
  Ha biztosítási díjának befizetéséhez a csoportos beszedési megbízást választja.
 •  Éves díjfizetési ütem kedvezmény: 15%
  Ha biztosítása díját éves gyakorisággal fizeti.
 • Generali casco kedvezmény: 20%
  Ha már van egy határozatlan idejű, érvényben lévő Komplett casco biztosítása a Generalinál, vagy új gépjármű-felelősségbiztosítása mellé köt ilyet, illetve ha új gépjármű-felelősségbiztosítást Önvédelem biztosítással együtt köti meg.
 • Többszerződéses / családi kedvezmény: 15%
  Ha Önnek vagy egy Önnel azonos címen lakó családtagnak van már a Generalinál olyan érvényben lévő vagyon-, baleset- vagy életbiztosítása, amely folyamatos díjfizetésű, és éves díja legalább 10 000 Ft. Akkor is jogosult erre a kedvezményre, ha Ön vagy családtagja új gépjármű-felelősségbiztosításával egyidejűleg köt ilyen biztosítást.
 • Generali cégcsoport kedvezmény: 5%
  Ha a Genertel Biztosító Zrt.-nél vagy az Európai Utazási Biztosító Zrt.-nél van olyan, jelenleg is érvényben lévő biztosítása, amely határozatlan időre szól, folyamatos díjfizetésű, éves díja legalább 10 000 Ft, és nem kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás.

Kommunikációs és e-számla kedvezmény

Használja ki a kommunikációés és e-számla kedvezményünket, melyel 20 %-ot spórol éves biztosítási díján azonnal.

Mi is ennek a lényege?

Elektronikus ügyintézés: a szerződő hozzájárul, hogy minden kommunikáció elektronikusan, email formájában történjen. Nincs semmilyen papíralapú kommunikáció.

Elektronikus számlázás: a számlát elektronikusan, tehát emailben kapja meg a szerződő. Csekkes fizetés nem lehetséges ebben az esetben!

Fizetési mód és fizetési ütem kedvezmény

Válasszon éves díjfizetést, csoportos beszedéssel, s spóroljon éves biztosítási díján 25 %-ot!

Mi is ennek a lényege?

Fizetési mód: 15%-ot tud spórolni, ha csoportos beszedési megbízással köti meg a biztosítást a banki átutalás, vagy csekkes fizetés helyett.

Fizetési ütem: 10%-ot tud spórolni éves biztosítási díján, ha egy összegben fizeti ki az éves díjat, tehát éves díjfizetést választ a féléves, vagy negyedéves helyett!

 

Egyéb kedvezmények

Casco biztosítással rendelkezők kedvezménye: 20% (Amennyiben a szerződő rendelkezik a gépjárműre élő Komplett casco biztosítással)

Több szerződéses kedvezmény: 15% (Amennyiben a szerződő rendelkezik élő biztosítással* a Generalinál (ami nem KGFB vagy Casco) , amelynek éves díja minimum 10.000 Ft.)

Családi kedvezmény: 15% (Amennyiben a szerződővel azonos lakcímen lakó másik személy rendelkezik társaságunknál érvényes minimum 10.000 Ft éves díjú, vagyon-, baleset-, vagy életbiztosítással.)